Lady Gaga и Madonna се роднини

16 мај, 20110
ladygaga_madonna

Chris Child, генеалог за славните тврди дека Madonna и Lady Gaga се роднини. Тој штом дознал дека и двете пејачки споменуваат дека имаат потекло од францускиот дел на Канада, веднаш почнал да истражува при што утврдил дека ти се во роднинска врска од девето колено.

Нивните заеднички претци биле франсцуски селани кои живееле пред 200 години во Франција и се преселиле во Quebec. Не е ни чудо што Lady Gaga  уште на самиот почеток ја споредуваше својата кариера со кариерата на Madonna. А до сега се покажа и дека Madonna е верен фан на Lady Gaga која со својата ќерка редовно ги посетува концертите на Lady Gaga.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma