Lantern 2 ќе го соголи вашиот iPhone

30 април, 20110
Lantern 2 ќе го соголи вашиот iPhone

Ако сте биле непримерни и при тоа сте ја навеле полицијата за вашиот врат, а при тоа сте користеле и iPhone, тогаш ви нема спас. Со помош на специјален софтвер, познат како Lantern 2,од вашиот мобилен може да извелче апсолутно се што постои во него, пренесува Gizmodo.

Доволен е само еден клик и петанесетина минути и секој СМС, ММС, контакти, белешки, повиците од Скајп, Фејсбук пријателите, букавално се. Овој програм е достапен само на владини агенции и полицијата. Пред овој софтвер, вашиот мобилен телефон е потполно “гол“.

http://www.youtube.com/watch?v=8P8w_7sXwKs&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi