Садам Хусеин е ЖИВ!?

30 април, 20110
tt

Ирачкиот доктор Muhammad Asasidi со научни истражувања и компјутерска анализа на делови од телото(лице, уши) на веќе обесениот двојник на Saddam Hussein, кажал дека во Јули 2003 бил обесен негов двојник.

Компјутерската анализа ја направил со споредба на увото на Saddam Hussein кога тој бил уапсен и обесен, и анализа на увото во времето кога тој бил Председател на Ирак. Според доктор Muhammad Asasidi разликите во споредбата биле големи.

Научникот тврди дека тој ден во Ирак е обесен еден од многуте двојници на Saddam Hussein, Mihail Ramadan или поточно Makhuluf Ramadan. Истиот научник потврди и дека Садамовите синови Uday i Qusaj Hussein кои “настрадаа” во еден од нападите во Ирак се живи, а на местото на “загинатиот” Uday, тогаш се наоѓал неговиот двојник Latif Jahia …

Садамовата втора жена Samira Shahbandar ги негирала овие тврдења на доктор Muhammаd Asasidi, потврдувајќи го идентитетот на веќе обесениот свој сопруг.

Кој лаже, а кој ја кажува вистината ќе покаже времето…

http://www.youtube.com/watch?v=DNGESQJbCtw&feature=player_detailpage#t=1s

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma