Ледено изненадување во Менхетен

25 јануари, 20110
ice001car_

Додека температурите се неверојатно ниски во Менхетен жителите беа непријатно изненадени утрото кога ги видоа своите автомобили. Паркирани и оставени на улицата утрото изгледале како статуи од мраз. Причината била тоа што пукнала една цевка на патот. Вода прскалио на сите страни, а истовремено и смрзнувала. Еден од автомобилите изгледал најстрашно. Покриен со огромен слој од мраз не дозволувајќи пристап до внатрешноста.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi