Лејди Гага дизајнира очила за сонце со вградена камера

9 јануари, 20110
Lady+Gaga+gaga_glasses_face

Лејди Гага една од најсликаните луѓе на светов изгледа не и е доста од камери па реши да дизајнира очила за сонце со вградена камера. Компанијата “Polaroid” во која Гага е дизајнер и креативен менаџер ги произведе најновите очила. Се очекува овие очила да се многу продаван производ, со оглед на тоа дека таа има многу големо влијание врз трендот во јавноста но, и врз нејзините колеги.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma