Летни сликички

26 јули, 20110
leto-naslovna

Летото е скоро на половина, па за оние кои сеуште не го искористиле одморот, еве инсирација уште повеќе да го посакуваат или барем да се насмеат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi