Лили Ален и Сем Купер на трактор

31 март, 20110
lily-allen

Пејачката Лили Ален и нејзиниот вереник Сем Купер ќе стапат во брак на 11-ти јуни оваа година во Лондон.

Во текот на неделава беа испратени и поканите до гостите. Поканите кои се избрани се оригинални како што е и самата Лили.

Фотографијата на поканата е фотомомнтажа од двајца старци кои седат на нини трактор, и лицата се заменети со лицата на Лили и Сем. Тие изгледаат како старци кои одат на нива да култивизираат земја.

За најголемиот ден на Лили, венчаницата ќе ја дизајнира Карл Лагерфилд со кого таа имаше неколку соработки.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma