Lindsay Lohan ќе им предава на жените бездомници во женскиот центар

29 април, 20110
lindsay-lohan4

Lindsay Lohan ја доби судската одлука со која и е пресудено 120 дена затвор, од кои 480 часа треба да помине во женскиот центар во Лос Анџелес, место каде се згрижени жените бездомници.

Во ова здружение таа ќе треба да ги води работилниците каде ги учат жените како да се изразат себе си преку најразлични перформанси.

Изгледа дека нејзините актерски способности ќе бидат најмалку платени овој пат.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi