Луѓе со најчудни способности

25 август, 20110
cudni sposobnosti 1

Способност, талент, вештина или умеење? За работите кои овие луѓе можат да ги направат можеби не постои вистински име, ама едно е сигурно- неверојатни се!
Човек магнет

Мирослав Магола со својата исклучителна способност ми се спротиставува на законите на природата. Тој може само со силата на својот ум да привлекува предмети и да ги држи залепени на своето тело. Мирослав поминал бројни тестови, но неговата способност до денес останала необјаснета.

Пишува со солзи

Ру Антинг од Кина има посебен талент, тој може да пишува со водата од неговита солзи. Необичната способност функционира вака: тој вовлекува вода низ нос, потоа во малз ја исфрла низ каналита за солзи и така пишува букви! Необичната способност ја открил како дете додека пливал во река.

“ Биба струја“

Во групата на луѓе со неверојатни способности се наоѓа и  Славиша Пајкиќ, познат како Биба Струја од Србија. Тој низ своето тело спроведува струја од 20.000 волти без никакви последици по неговото задравје.
httpv://www.youtube.com/watch?v=pY745NxZwsY

Со пенисот влече камион
Ту Џин-Шенг, 50 годишен маж од Тајван е мајстор во боречки вештини, кој верувале или не  може да повлече камион со својот пенис! Пред шест години на паркингот во Фермонт тој успел на овој на чин да помести камион дури некоклу метри.
Свири со предење

Пол Олдфилд тврди дека е единствен што изведува класична музика, верувале или  не,  со предење. Необичниот  “талент“ го открил на час по јога, потоа го користел на забави, а на крајот го искористил да стекне популарност. Погледнете како свири

httpv://www.youtube.com/watch?fv=zSAcQV3t7sI
Со уши поместува авион

Манјит Синг има повеќе од 30 сведски рекорди, вклучувајки влечење на двоспратен автобус со својата коса и поместување на авион со уши. По овие потфати, како што вели не се чувствува лошо, само малку го боли пределот оклоу ушите.
Човек кој јаде се

Францускиот забавувач Мишел Лотито почнал да јаде предмети како дете, а прв јавен настап имал во 1966 година. Тој може да изаде телевизор, велосипед, авион…

 

Никогаш не спие

Тхаи Нгоц, виетнамец, познат е низ светот по ениствената способност. Овој човек никогаш не спие. Откако во 1973 година имал треска, Игоц веќе нигогаш не заспал. Сепак тој вели дека се чувствува добро и здраво без сон.

Дува балони со уши

Веи Мингтанг од Кина, пред околу 30години открил дека со ушите може да надува балон. Освет таа способност ја користи и за дување свеќи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi