Луѓето купуваат Apple TV

12 јануари, 20110
20100909125926!Apple_TV_back_

И покрај критиките дека Apple TV не е најдобар, Apple TV сепак добро се продава. Така, компанијата тврди дека се продадени еден милион единици од опремата од појавувањето до сега. Оваа информација беше објавена во печатот од страна на компанијата. Во прилог на оскудните информации околу продадените еден милион уреди, остатокот на овој труд е рекламирање Apple TV. Ако информациите се точни, тогаш продажбата е многу добра за “Apple TV”, кој својот производ го понуди на 1 септември, аго пушти во продажба еден месец покасно по цена од 99 долари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi