Мадона има проблеми со законот

4 април, 20110
madonna-malawi

Според британските медиуми, поп–кралицата Мадона ја чекаат две тужби. Осум работници од Малави ја тужат Мадона бидејќи, заради нејзиниот проект тие ја загубиле работата и Кабала центарот е под финансиска истрага бидејќи таа затајувала данок.

Работниците се лути на Мадона, зошто ним нема да им биде платено за она што го работеле. Тие биле ангажирани за изградбата на училиштето во Малави за 500 девојчиња, финансирани од буџетот на Кабала центарот. Исто така Кабала центарот кој е во сопственост на Мадона бил под финансиска истрага, при што се утврдило дека таа затајувала данок.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma