Мајмуни клептомани

11 април, 20110
Мајмуни клептомани

Откако се одвикнаа од крадењето мобилни телефони, неколкуте мајмунчиња во Лондондската зоолошка градина си најдоа нов интересен предмет за крадење. Тие имаат украдено голем број на очила за сонце и станале вистински колекционери.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi