Maria Shriver ја дознала вистината за вонбрачното дете на Arnold од куќната помошничка

20 мај, 20110
mildredpatriciabaena-schwarzeneggerovsin

Сопругата на Arnold Schwarzenegger, Maria Shriver ја дознала вистината за вонбрачното дете од куќната помошничка.

Таа при еден разговор ја прашала дали таткото на нејзиниот син е Arnold, при што таа не можела да премолчи и ја кажала целата вистина. Потоа следел разговорот со сопругот, и тој морал да признае.

Arnold ги замолил новинарите да не навлегуваат во приватноста на семејството, бидејќи со тоа само им ја отежнува нивната состојба.

Јас заслужувам јавноста да ме критикува, новинарите да пишуваат сè за мене. Но, мојата сопруга и моите деца не го заслужуваат тоа, затоа ќе ве замолам да нè оставите на мира барем во овие тешки моменти.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi