Марко Маринковиќ-Слаткар

30 јуни, 20110
2

Во моментот е еден од најпопуларните хип-хопери во Македонија и единствениот е кој нема “влакна на јазикот“ не само додека рапува туку и приватно, Марко Маринковиќ или за јавноста познат како Слткар. Попара со интервјуто успеа да ви го долови Слаткар во едно несекојдневно издание, а во продолжение може да видите што е тоа што го направи Слаткар најпопуларен хип-хоп изведувач и му донесе огромен број на обожаветели/ки.

http://www.youtube.com/watch?v=U_b_hP2ELF4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=LG-9ckhMMzU

http://www.youtube.com/watch?v=bLlaXVas1o4

http://www.youtube.com/watch?v=P1MGCusJxcY&feature=related

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi