Машките лаги во сексот

19 август, 20110
mashki-lagi

Мажите и жените понекогаш лажат кога станува збор за секс. Не само за тоа како девојките имаат, но исто така и како тие се несигурни во кревет, но и поради желбата да не го навредат својот партнер. Пронајдовме кои се најчести машки лаги во сексот.

Мшките лаги во креветот не се однесуваат само да го заштитат своето его, тие исто така не сакаат ги повредат вашите чуства.

1.Ова никогаш не ми се случило- доколку ви се случи мажот со кој сте да не може да постигне ерекција и ви ја изговори оваа реченица, немојте да му верувате, затоа што истото му се случило и порано.

2.Само ти ме возбудуваш- ова е сигурно лага,затоа што просечниот маж се возбудува само во сон на секои 90 минути. А замислете си само колку пати се возбудува на јаве?

3.Би носел кондом, ама сите ми се тесни- ако ви ја каже оваа реценица никако немојте да му верувате, бидејќи само 6% на мажите им треба XL кондом.

4.Зошто мастурбирам кога те имам тебе- немојте да му верувате, затоа што 95% од мажите редовно мастурбираат.

5.Нормално дека само ќе се мазиме- верувајте дека нема да остане само на мазење, и вие самите добро знаете.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit