Масовна борба со перници во Германија

24 март, 20110
borba so pernici

Во Берлин се одржа масовна борба со перници каде учество земаа 12.000 луѓе. Пердуви летале на сите страни, додека толпата внимателно се борела со перниците. Иако биле најавени многу повеќе учесници, сепак оние кои биле присутни видно се забавуваа.

Единствено оние со автомобилите имаа проблеми, бидејќи заради оваа забава биле затворени некои улици, но за среќа не траело долго.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi