Масовно умирање на животните низ светот

13 јануари, 20110
baby-bobcat-pictures

Оваа зима низ светот се забележаа на неколку пати, масовно умирање на птици, риби и во повеќето случаеви причините за тоа се уште не се познати. Клик на Извор линкот

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi