Мебел што се трансформира, за оние што сакаат секојдневна промена во својот дом

24 октомври, 20110
10

Зошто мебелот што се трансформира е толку примамлив? Овој уникатен и иновативен мебел ви овозможува  да му ја менувате формата секогаш кога сакате вашиот дом да изгледа поразлично,  и тогаш кога ви треба повеќе слободен простор. Едно парче мебел можете да го употребите за повеќе намени, со практична функција и различни цели, што значи дека е и доста поекономичен, компактен и пренослив.  Вреди да се види!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi