Мечки се женат

28 март, 20110
12-meter-teddy-bear-8113018

Една поинаква венчавка која ни доаѓа од Русија, каде невестата и зетот се преправени во мечки, и не само тоа, туки и сите блиски гости се маскирани во мечки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi