Mischa Barton на реклама за вибратори?

18 април, 20110
mischa_batron

Лицето на Mischa Barton се најде на кутии од вибратори на пазарот во Кина. Производителот не планирал своите производи да ги пласира на светскиот пазар, па се одлучил лицето на Mischa да го искористи како реклама за своите производи. Иако тие биле наменети за руралниот пазар на Кина, сепак информацијата дошла до менаџерот на Mischa.

Кога го прашале дали Mischa има линија на такви производи за азискиот пазар тој збунето одговорил дека таа нема никаква врска со тоа. Сеуште не е познато дали тие ќе го тужат производителот или само ќе бидат повлечени од пазарот сите произведени вибратори кои се спакувани во кутии со ликот на Mischa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma