Moonwalk на романски политичар

20 април, 20110
Moonwalk на романски политичар

На романскиот политичар Edmond Talmacean кој на сред дебата во една ТВ емисија  заигра како познатиот пејач Мајкл Џексон, му било  наредено да ги ублажи своите танцувачки страсти од неговата партија. Ај сега да замислиме дали некој наш политичар може да го изведе овој танц.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma