MS панорамски фотографии на iPhone

21 април, 20110
Microsoft Photosynth

Во Apple продавниците се појави уште една aпликација за изработка  на панорамски фотографии. Она по што Photosynth се разлиукува од останатите достапни апликации од овој вид е тоа што го претстави најголемиот конкурент на Apple, а тоа е Microsoft. Photosynth на сопствениците на iPhone 3G и 4, iPad 2 и iPod Touch 4G им овозможува лесна изработка на панорамски фотографии на корисниците. Се што е потребно е да ја вклучите апликацијата, направите прва фотографија и потоа самиот корисник ја изменува самата апликација и фотографија. Со само неколку кликови панорамската фотографија е готова. Photosynth овозможува и објавување на снимениот материјал на фејсбук или на сопствениот сервис на Photosynth.net, за кое е потребно да се користат корисничките податоци од Windows Live ID. Microsoft Photosynth е бесплатна.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma