Американскиот врв во контакт со Вонземјани?

21 април, 20110
KENNEDY

На 23 Април во 04.00 часот по наше локално време на станицата ustream.tv ќе зборувa Jon Kelly, познат светски аналитичар кој ги пронапѓа и проучува скриените говорни пораки на познатите личности.

Тој тврди дека во својата емисија која ќе трае 3 часа ќе ја претстави анализата на говорот на Johna F. Kennedy во која ќе ни открие дали тој бил киднапиран од вонземјани и дали политичкиот врв на Америка е во контакт со нив.

Jon Kelly ќе ја анализира снимката на говорот на Претседателот Kennedy кој го одржал на 14. Ноември 1963, и ќе проба да докаже дека политичкиот врв има неверојатни сознанија за киднапирањата од страна на Вонземјаните. Во неговите анализи ќе се најдат и говорите на претседателите Obama и Carter.

Анализата на Kelly вклучува забавени снимки на говор пуштени наназад, што наводно ја зголемува когнитивната моќ на абсорбирање на информации која доведува до луцидни импресии на несвесни комуникации кои можат да опишат случки од минатото, сегашноста и иднината.

Така Kelly ја опишува целата анализа, која е малку збунувачка и чудна, но можеби ова видео ќе ви ги разјасни малку работите.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi