Мува и конец

22 април, 20110
Мува и конец

Нешто слично сме виделе само во цртаните филмови, мувата да ја врзете со кноцец, а таа упорно да лета.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi