Emma Watson исмејувана од своите колеги студенти

22 април, 20110
emma watson

Emma Watson моментално е на пауза од своите студии, а причината за тоа е дека таа била задевана од страна на своите колеги, студенти.

На предавањата тие и довикувале фрази од филмот “Harry Potter” секогаш кога таа ќе одговорела на некое прашање. Но, нејзиниот портпарол тврди дека таа земала мал одмор од студиите од универзитетот Brown, бидејќи имала обврски околу снимањето на некои филмски и модни проекти.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi