На чекор до виртуелниот секс?

4 мај, 20110
На чекор до виртуелниот секс?

Откако видео повиците станаа наше секојдневие, научниците почнаа веднаш да работат да овозможат пренесување на бакнежи во далечина. Тие наводно се доста блиску до ова револуционерно откритие, уште само да смислат како да го пренесат вкусот и влажноста преку мрежа.

Јапонска лабораторија Кајимото на факлутетот за електро  комуникации во Токио, врши истражување на полето тактилни комуникации со цел да се произведе уред со кој ќе може ефикасно да се пренесе чуството на бакнеж.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi