На Мел Гипсон му престојуваат 4 години затвор?

20 јануари, 20110
Mel-Gibson-Top-Hit-Star

Судскиот спор кој се води уште од 2009-та година, помеѓу актерот Мел Гипсон и неговата поранешна сопруга Оксана Грегориева сеуште не е завршен. Но, доколку Мел биде осуден за семејно насилство тој ќе треба да одлежи четири години затворска казна. Инаку Мел е обвинет за напад врз својата сопруга, додека таа во раце ја држела двомесечната ќерка. Најпрво ја удрил при што и ги скршил предните заби а потоа вперил пиштол во неа. Адвокатот на Гипсон вели дека тоа е далеку од вистината, и сето ова е само за да Оксана извлече пари од него.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi