На овој начин се пакува Мазда во комбе

14 јуни, 20110
0 copy

Двајца казакстанци Константин Крол и Цезар Чмилевски купиле автомобил мазда 626 во Германија. Но за да ги намалат трошоците за превоз на автомобилот до матичната земја, и  високите цени на гориво одлучиле автомобилот да го стават во комбе и така да го пренесат до дома.

Бидејќи автомобилот едноставно не можел лесно да се постави во комбето, повикале блиски пријатели на помош, го обложиле комбето со сунгери за да не се изгребе бојата и некако успеале да го стават внатре целиот автомобил.

На пат кон дома ги застанала германската полиција која едноставно била вчудоневидена на нивната идеја за пренос на автомобилот. двајцата казакстанци биле видно разочарани разочарани и изјавиле дека автомобилот бил уредно поставен во комбето и се било безбедно за пренос на возилото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma