На рака ги истетовирала своите фејсбук пријатели

9 јуни, 20110
На рака ги истетовирала своите фејцбук пријатели

Снимката која пред недела дена се појави на Youtube, покажува до каде може да оди забеганоста со социјалните мрежи и виртуелните пријателства.

Па така, една девојка го постави видеото и објаснила дека на својата десна рака одлучила да направи тетоважа со нејзините фејсбук пријатели.

Ова ја претставувало неа и тоа што е она во моментот и го опишува времето во кое живееме.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma