Најбараните терористи на ФБИ листата

6 мај, 20110
naslovna

Најбараниот терорист на ФБИ листата Бин Ладен е ликвидиран, но некои негови најважни соработници остануваат на слобода. На Бин Ладен му дојде крај, иронично во градот Abbottabad, кој е именуван според британски воен офицер, James Abbott, кој во средината на 19 век испраќаше шпионски мисии во Централна Азија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma