Најчестите начини за давање мито во Европа

31 мај, 20110
bribe

Ернст и Јанг (Ernst & Young) анкетирале над 2300 лица во годинешната анкета за Европското мито истражување.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/