Најчудните суштества во светот

7 јули, 20110
070124-sharks-weird

1.      Тапир

2.      Мадагаскарски лилјак

3.      Сончева мечка

4.      Саки мајмун

5.      Шубил

6.      Мрзливец

7.      Мармосет

8.      Црвена панда

9.      Розево армадило

10.  Нарвал

11.  Гуштер со тантелов врат

12.  Комондор

13.  Мискина

14.  Аксолотл

15.  Император Тамарин

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi