Најдобриот автогол на сите времиња! :)

20 декември, 20110
ag

Некогаш и фантастичниот шут може да ви донесе главоболки, особено ако топката ја лансирате во сопствениот гол.

Младиот нигериец сакаше да го сопре напаѓачот на спротивниот тим, а во тоа и успеа, само уште да не си дадеше автогол. Сепак, на крај, неговиот тим славеше со 3:2.

ПОгледнете го најдобрио автогол:

httpv://www.youtube.com/watch?v=Feurle7qkfQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma