Фото преработки од познати уметнички дела

20 декември, 20110
naslovna

Оваа неверојатна колекција на преработки од слики во фотографии декаува дека сеуште постојат креативни луѓе низ светот (или пак немаат попаметна работа). Како и да е, некои обработки изгледаат изнанедувачки блиску до оригиналните. Погледнете!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma