Најдобриот хотел во Азија, Оберои Удаивалас! На петто место во светот! Кралска работа …

18 ноември, 20110
1277301451_india_udaivilas

Рангиран како најдобар хотел во Азија и на петто-то место во свет според читателите на Травел енд Лејжр, оваа палата се наоѓа во Удаипур и е инспирирана од архитектурата и наследството на кралството Мевар. Интернационалниот Аеродром е 27 километри од хотелот. Овој град е познат по своите езера посебно по езерото Пичола. „Шефовите“ кои моментално служат во овој хотел се тренирани од неколкуте „шефови“ кои ги имаат служено членовите на кралството. Значи веднаш при самиот влез во овој хотел ќе бидете воодушевени од самата архитектура на хотелот, неговата феноменална услуга и прекрасните погледи од Оберои Удаивалас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi