Најдолгиот бакнеж

15 февруари, 20110
How-to-French-Kiss

Во Тајланд 14 парови се обидуваат да го срушат минатогодишниот рекорд. Натпреварот е суште во тек. Секој од паровите добил по еден квадратен метар, во кој треба да остане до крајот на натпреварот. Правилата на игра наложуваат парот да не ги одвои усните еден од друг, па дури и кога одат на извршат нужда. Јадењето и пиењето е дозволено, но со сламка и при тоа исто така да не ги одвојат усните. Доколку се случи тоа, тие ќе бидат дискфалификувани. Минатогодишниот рекорд кој го поставија Мети Дејли и Боби Канчиело беше 33 часа, и беше забележан во Гинисовата книга на рекорди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi