Најлоши слики на опаковки на божиќни албуми

23 декември, 20110
worst-christmas-album-covers14

Каде што има Божиќ, има и божиќно расположение. Многу луѓе обожуваат да слушаат божиќна музика пред и за време на празниците. Некои од тие песни се станати и познати ширум светот како на пример “All I want for Christmas is you”. Некои песни не биднуваат толку успешни.. Некои автори па издаваат албуми за Божиќ со прилично лоша слика на опаковката. Еве една листа од такви опаковки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma