Најмладата баба во светот, има 23 години

9 март, 20110
wooden-chair-by-lake-crescent

Една Романка немала среќа во убедувањето на својата ќерка да не ги следи нејзините стапки, и да забремени прерано. Така мајката на две деца, Rifca Stanescu, која своето прво дете го роди  на 12 години, веќе стана баба во својата 23-та година. Нејзината ќерка Марија, забременила на 11 години. Rifca Stanescu се земала со својот сопруг, кога тој имал 13 години, а таа 11. Нејзината ќерка се венчала на 10 години. Rifca изјавила дека е среќна за својата ќерка, но дека посакувала повеќе за неа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma