Најнова фотографија на Стив Џобс. Погледенте колку го исцрпил ракот

27 август, 20110
0

Стив Џобс во четвртокот соопшти дека си заминува како главен директор на Apple поради лошата здравствена состојба. Погледенте ја најновата фотографија која ја добивме денес. Стив изгледа премногу изнемоштен и слаб. Дали ја губи борбата со ракот?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma