Најтежок предмет(меч) проголтан од голтач на мечови

4 август, 20110
gunnies

Рекордот за најтешкиот предмет(меч) проголтан од  голтач на мечови го држи Томас Блектхорн од Велика Британија. Тој успеал да голтне чекан за уривање Dewalt D25980 со тежина 38kg кој бил вклучен и успеал да го држи малку повеќе од 3 секунди. Рекордот го соборил на 23 ноември 2007 годинана во Келн, Германија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi