Највлакнестиот човек во светот

13 август, 20110
Yu-Zhenhuan-6

Кинезот Yu Zhenhuan е највлакнестиот човек на светот, 95% од неговото тело е прикриено со густа коса, а причина за ова абнормална појава е хормонално пореметување. Некои влакна на неговото тело се долги по 6см.

Toj требал да се оперира, за да се отстрани вишокот на влакна од ушите, бидејќи слухот му ослабнал.

Но, тој одлучил и покрај сите непријатности, до крајот на животот да остане “влакнест”, иако модерната медицина многу лесно ги решава сличните проблеми.  Yu Zhenhuan  вели дека со отстранувањето на влакната, тој би ја “изгубил својата личност”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit