Натали Портман одбива улоги за да биде успешна мајка :) Браво бе… како од Колешино да е сиромашката! :)

29 август, 20111
natalie-portman-baby-boy

Познатата актерка и минатогодишната оскаровка Натали Портман, неодамна стана мајка, а тоа било и основната причина таа да ја одбие првата улога која и била понудена откако се породила.

Разбирливо или не, таа едноставно сака да се фокусира на мајчинството!

На Портман, наводно и била понудена улогата за филмот „ Adaline“ која таа ја одбила.

Не сме премногу изненадени, бидејќи таа недоамна отиде и предалеку со изјавата дека целосно би се откажала од индустријата заради семејството.

Тажно би било оваа извонредна актерка да не ја гледаме повеќе во филмовите.

Што мислите вие, треба ли Натали Портман да се откаже од актерството?

One comment

  • ха

    29 август, 2011 at 11:18

    Зашто да не?? Ако смета дека е нужно за да израсне здрави и психички нормални деца. Се отишло во неповрат кога кариерата се смета за нужно исполнување и некаква придобивка за модерната жена, а децата се препуштаат на воспитување и влијание на непознати лица. Јас би се откажала од се за семејството, нормално кога би имала услови и во согласност со сопругот. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma