NSA: Примивме пораки од цивилизација надвор од Сончевиот систем

29 април, 20110
preview-32-9995

Дали овој храбар потег на NSA (Националната агенција за безбедност) да се даде согласност за објавување на дел од доверливите документи поврзани со НЛО, познати како  X-Files, може да се нарече дека е направен мал чекор, но сепак “џиновски скок за човештвото”. Дали после ова можеме со сигурност да заклучиме дека не сме единствени на овој Универзум.

Од документите кои се достапни за јавноста се издвојува документот наречен “Technical Journal Vol. XIV No 1 with FOIA Case number 41472”, кратко наречен “Клуч на Вонземски пораки”.
Во документот кој e напишан од страна на dr. Hauard H. Campaigne, е претставено серија од 29 пораки добиени од вселената, каде се опишува клучниот процес на дешифрирање на пораките добиени од страна на вонземјаните.

Со овие документи не само што се потврдува постоењето на вонземјаните, туку јасно се кажува дека владата на САД има добиено радио-пораки од цивилизација надвор од нашиот Сончев систем.

Дел од објавите извадени од документот. Текст прикажан на Стр.21, цитирано:

Неодамна серија на радио-пораки се примени од вселената. Преносот на пораките не е постојан, има паузи помеѓу пораките, може да се опише како повеќе пресечени пораки споени во една целина кои се повторуваат. Разните комбинации на пораките се претставени со Латинични букви, и можат да се запишат. Секоја порака освен првата си е засебна и не се повторува. Серискиот број на пораките е обележан за секоја референца одделно.
Оргиналниот документ можете да го погледнете или симнете на официјаниот сајт на NSA.

http://www.nsa.gov/public_info/_files/ufo/key_to_et_messages.pdf

 

Подолу можете да ги погледнете документите редоследно:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi