Не е секој за родител!!! Што се случува кога татковци чуваат деца??? :)))))

22 октомври, 20110
naslovna

Во денешно, модерно време, се почесто жените „тераат“ кариера и заработуваат пари, а мажите се „домаќинки“ и чуваат деца. Ама дека на мажите не им е во гените да бидат дадилки, покажуваат и следните фотографии. Со кој памет им дале на будаливе таква одговорност???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi