Не знам кој ѓавол го бараше таму

5 април, 20110
1

Пред некој ден ви пуштивме фото од лавица качена на кактус висок неколку метри, денес ви пуштаме гола жена качена на далновод, се надеваме дека следниот пат нема да ви покажеме слон качен на Ајфелова кула.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi