Некои работи заслужуваат подобри имиња :))

22 декември, 20110
naslovna

Ако јас бев задолжен за тоа, некои работи би имале многу подобри имиња од тие сега. Старите се досадни и не-описни!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma