Нели личат на „Господин и госпоѓа Смит“?

27 август, 20110
Нели личат на „Господин и госпоѓа Смит“?

Иако е забранета, оваа реклама е од оние реклами кои се паметат. Преполна со црн хумор ќе ве насмее до солзи, па не е ни чудо што е цензурирана. Куќа, жена, маж… Нека гори, нека се сруши светот… на овој брачен пар нешто сосема друго им е многу многу поважно.

Погледнете до што може да доведе опсесијата за нов автомобил….

httpv://www.youtube.com/watch?v=DV6X7POhdoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma