Нешто повеќе за жените

12 јануари, 20110
12women

Ова се факти кои досега можеби не сте ги знаеле или може само ќе го потврдат она што претходно го имате слушнато. 94% од жените планираат или веќе имале секс пред да стапат во брак. Жените заработуваат во просек 80% од заработката на мажите. На жените им е почесто ладно затоа што имаат помала мускулна маса и помала им е топлината на телото. Кога се работи за бројот на сообраќајните несреќи, жените се подобри возачи од мажите. Просечниот број на партнери во животот на жената е 11. Истражувањата покажале дека жената има помала толеранција кон болката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi