Неверојатна средба со горили! :)

22 декември, 20110
g

Блиската средба на еден човек со дивите горили заврши со бакнежи и насмевки.

Последниот ден од одморот во националниот парк Бвинди во Уганда, група истражувачи се нашла очи во очи со група диви планински горили.

Таткото во групата горили, кој можеше да реагира насилно за да ги заштити своите млади, сепак предвиде дека не постои никаква опасност и им дозволи на младите да си поиграат.

Јунакот во ова видео е Џон, кој остана смирен цело време, затоа на крај беше награден со бакнеж од горила, а на неговото лице се појави насмевка бидејќи сепак доживеа нешто необично.

httpv://www.youtube.com/watch?v=1eXS0o6r-Wk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma