Неверојатни 3D цртежи

24 октомври, 20110
The-Roof

Владимир Иносторза, познат како Фредо, е талентиран уметник од Чиле. Неодамна неговата неверојатна работа се појави на неколку дизајнерски блогови. Неговите 3D илузии се брилијантно појачани со вклучувањето на реални објекти. Во наредните цртежи ќе видите како го користи светлото и сенките за да ги креира неговите мајсторства. За изработка на овие цртежи потребни се недели, па дури и месеци. Владимир има само 17 години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi